Uitnodiging: Lauretum in Style

Van vrijdag 28 september t.e.m. maandag 1 oktober kan u Optiek Lannoo terugvinden op Lauretum in Style. Wens u een duokaart waarmee u het event volledig gratis kan bezoeken? Stuur dan een mail naar info@optieklannoo.be en we zenden u de kaart op.
Eind september nemen we deel aan de vierde editie van Lauretum in Style. Na het overweldigende succes van drie vorige edities in het Lauretum (Jabbeke) zijn we er van overtuigd dat u ook dit event niet wil missen. Meer dan 60 partners schreven zich ondertussen in en maken er samen met ons een overweldigend event van! We nodigen allemaal onze goede klanten en prospects uit waardoor jullie kennis maken met de producten van veel goede bedrijven, net iets voor jullie dus!

Ons gezamenlijk event “Lauretum in Style” is van vrijdag 28 september tot maandag 1 oktober. Benieuwd naar de openingstijden? Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september bent u welkom van 14u tot 22u en op zondag 30 september en maandag 1 oktober van 11u tot 18u.

Indien u een duokaart (of meer dan één om samen met vrienden te kunnen komen) voor één van die dagen wenst waarmee u volledig gratis het event kunt bezoeken, stuur ons dan een mail naar info@optieklannoo.be en we zenden u de kaart op.

Op de website van het event www.lauretum-in-style.be verneemt u meer over ons event en de deelnemende bedrijven. Alvorens wij u de toegangskaarten hiervoor toesturen hadden wij uiteraard graag eerst geweten, of u toch zeker aanwezig kunt zijn. Laat u ons iets weten?

We kijken uit naar uw reactie en hopen u te mogen ontmoeten op de 4e editie van Lauretum in Style!